Aanmelding Eenrum Open tm 16 augustus

05 augustus 2019


Ltc Odivia Tennisclub Eenrum

Beste tennissers,
Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus organiseert Ltc Odivia Tennisclub Eenrum de vijfde editie van het Eenrum Open Tennistoernooi. Dit is een recreatief dubbeltoernooi in de sfeer van de zomeravondcompetitie van Kring Noord, en is bedoeld voor alle tennissers van Noord Groningen.

Er wordt gespeeld in de categorieën dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel. Er kan in twee categorieën ingeschreven worden. De deelnemers worden ingedeeld in poules en de wedstrijden worden op tijd gespeeld. Bij de indeling zullen wij zo veel mogelijk rekening houden met de KNLTB-speelsterkte. Speelsterktes 9, 8 & 7 (zie toernooireglement). Deelnemers ontvangen vooraf een speelschema per email.

De kosten van dit toernooi bedragen € 10 per persoon per categorie en moeten vooraf worden betaald. Aanmelden kan tot vrijdag 16 augustus of totdat het maximale aantal deelnemende teams eerder is bereikt. 

Spelers van jullie vereniging nodigen wij graag uit voor dit toernooi. Zou je dit binnen jouw vereniging bekend willen maken door deze email door te sturen? Via onderstaande knop kom je direct op de de toernooiwebsite met het aanmeldingsformulier of schrijf in op toernooi.nl. Graag tot ziens op het Eenrum Open Tennistoernooi!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 17375938

T.C. Mentheda

Coendersweg 41
9991 CC Middelstum