Berichtgeving m.b.t. Corona crisis

26 maart 2020

Maatregelen Covid-19

Laatste update, dinsdag 24 maart

De Nederlandse regering heeft maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van Covid-19 (het coronavirus) zoveel mogelijk te beperken. De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. Deze maatregelen gelden tot en met 6 april in heel Nederland.

Afgelasting activiteiten tot en met 6 april

Hierdoor zijn ALLE activiteiten van TC Mentheda die gepland zijn tot en met maandag 6 april a.s. afgelast. Verder worden alle tennisparken en clubhuizen gesloten, waardoor ook trainingen en vrij tennissen niet meer mogelijk zijn.

KNLTB Voorjaarscompetitie

Het kabinet heeft in de strijd tegen het coronavirus nieuwe maatregelen getroffen. Bijeenkomsten en evenementen zijn nu verboden tot 1 juni. Voor sportclubs geldt nog steeds dat ze gesloten zijn t/m 6 april. Wat de nieuwe maatregelen precies betekenen voor de sport is niet helemaal duidelijk. De KNLTB kan dan ook nog niet precies zeggen wat de consequenties van de aangescherpte maatregelen zijn voor tennis en de start van de competities. Zij hebben deze dagen veel overleg met NOC*NSF en VWS om op korte termijn duidelijkheid te krijgen over de exacte betekenis voor sportclubs en competities. Voor een beslissing over het vervolg van de uitvoering van de competitie zal de KNLTB wat meer tijd nemen. Zij willen alle scenario’s goed afwegen en de juiste keuzes maken voor de lange termijn. Hierbij zal de gezondheid van de leden altijd voorop staan.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 17375938

T.C. Mentheda

Coendersweg 41
9991 CC Middelstum