Geslaagd Toernooi Winsum Open in week 30

30 juli 2019


Traditioneel vond in week 30 het Winsum Open tennistoernooi plaats. Maar liefst 18 leden van TC Mentheda gaven daar acte de presence.

Het was een zeer warme, gezellige en geslaagde week. Ondanks de hoge temperaturen raakten de gemoederen niet verhit. Er werd zeer sportief om de punten gestreden. Na alle poulewedstrijden, tussenrondes en halve finales bereikten van TCM Bennie Gast in HE6 en het koppel Yvonne Hoeksema/Ellie Luttje in DD7 50+ de finale. Helaas gingen deze verloren, maar met de 2e plaats waren ze zeer tevreden.

Iedereen van TC Mentheda die speelde wist zich gesteund door een grote schare supporters. IJbeline, Louki en Frans speelden niet maar waren zo'n beetje de hele week in Winsum om iedereen aan te moedigen (en verkoelende drankjes en water te halen). Ook degenen die even geen wedstrijd hadden zaten bij clubgenoten langs de kant (of op het terras) ter ondersteuning. 

Uitgebreide verslagen van dit toernooi zijn te lezen in de Ommelander Courant van ma/do in week 30 en maandag 29 juli. In de laatste worden ook Suzanne van Dijken en Nienja Poel geinterviewd. Zij brengen daar onze club ook op een positieve manier onder de aandacht. TOP!

De organisatie van het toernooi en het randgebeuren waren als gebruikelijk voortreffelijk verzorgd en TC Winsum kan terugzien op een fantastisch toernooi. Week 30 in 2020 wordt een jubileum. Dan is het toernooi voor de 30e keer. Ook dan zal ongetwijfeld een grote delegatie van TC Mentheda weer aanwezig zijn.

Deelnemers aan deze editie waren:

Bert en Daan van Aller    
Suzanne van Dijken  
Danielle Koops
Bennie Gast                  
Jan en Noor Gast        
Nienja Poel
Wim en Lucia Poel          
Korrie de Kok              
Paula Witte (Iduna)
Yvonne Hoeksema          
Ellie Luttje                  
Jan Vast
Niek Omta                    
Paulien Galema          
Yfke Elgersma

Paulien dubbelde nog met Ton Neve uit Ezinge; Ellie en Jan Gast dubbelden met Rob Smit uit Kantens (uiteraard in verschillende rubrieken ;-) ) en Bert dubbelde nog met good old (deze week 85 geworden!) Jans Warringa uit Winsum

De foto's bij dit artikel komen uit de Ommelander en van de facebooksite van DePrint Winsum Open. Daar vind je een uitgebreide fotoreportage.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 17375938

T.C. Mentheda

Coendersweg 41
9991 CC Middelstum