Corona Update 25 september 2021

Vanaf vandaag, 25 september, kan er weer meer in Nederland. De 1.5 meterregel mag los gelaten worden. Maar om de verspreiding van het virus verder te beperken en de zorg toegankelijk te houden zijn wel een aantal voorwaarden van toepassing. Zo is voor het gebruik maken van de horeca binnen een coronatoegangsbewijs nodig, ook op sportlocaties. Voor de sport zijn enkele uitzonderingen gemaakt voor niet-horeca gerelateerd gebruik van het clubhuis of de sportkantine.

Dit betekent voor onze vereniging: 

  •  Voor leden/gasten (vanaf 14 jaar) die binnen in de kantine willen verblijven is wel  een coronatoegangsbewijs nodig.
  • Bij het afhalen van drankjes/hapjes aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan en voor het gebruik van de kleedkamers en toiletten is een coronatoegangsbewijs niet nodig.
  • Onze vrijwilligers zullen deze controle uitvoeren en er kan ook naar een identiteitsbewijs gevraagd worden. Wees daarom voorbereid maar vooral vragen we je om geen discussies hierover aan te gaan. 

 Coronatoegangsbewijs

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs of een negatieve testuitslag van maximaal 24 oud. 

Dit is een maatregel waar wij ons (net als andere clubs) aan te houden hebben; uiteindelijk is dit in het belang van de gezondheid van onze leden/ gasten maar ook om boetes te voorkomen.

Advies voor ons is om zoveel mogelijk buiten te zitten met een groep.

N.B. : Buiten de competitie en het tossen om, blijft het reserveren van een baan vooraf verplicht.

Dank voor jullie begrip.

T.C. Mentheda
Het bestuur